Shirley kindercoach/speltherapeutOver mij…

Mijn naam is Shirley. Ik ben 35 jaar en moeder van een tweeling van 7 jaar, een jongen en een meisje. Nadat ik in 1997 mijn MBO SPW (sociaal pedagogisch werker) diploma had behaald, dacht ik ‘tja en nu?’ Ik had veel ervaring opgedaan met mijn stages onder andere als klassen assistent op een MLK school (school voor moeilijk lerende kinderen). Toch wilde ik wilde mijn horizon wat meer verbreden.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om verder te gaan studeren. In 2001 ben ik afgestudeerd in de richting Voorlichting, Publiciteit en Informatie. Dit was een veelzijdige HBO studie, waar ik veel geleerd heb over communiceren met mensen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken in de commerciële sector.

Groepsleidster

Ik miste het werken met kinderen enorm en heb het roer omgegooid. Dat is inmiddels elf jaar geleden. Sindsdien ben ik werkzaam als groepsleidster. Op dit moment begeleid ik kinderen met een gedragsstoornis (adhd, add, pdd-nos, asperger, borderline, mcdd), licht verstandelijk beperkte kinderen, moeilijk opvoedbare kinderen, kinderen met een autistisch verwante stoornis. Maar ook kinderen die een hechtingstoornis hebben, kinderen die seksueel misbruikt zijn, geestelijk/lichamelijk verwaarloosde kinderen en kinderen die agressie problemen hebben.

Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende trainingen aan ouders en kinderen gegeven, zoals: het vergroten van het zelfbeeld, sociale vaardigheden en omgaan met emoties.

Kindercoach/Speltherapeut Shirley

Na elf jaar gewerkt te hebben bij een instelling voor kinderen met gedragsproblematiek, leek het mij een enorme uitdaging om voor mezelf te beginnen. Ik heb al mijn ervaring, kennis en kunde, humor, enthousiasme en spontaniteit in mijn eigen onderneming gestoken. Mijn diploma Kindercoach heb ik inmiddels behaald en recent heb ik de opleiding Speltherapie afgerond.

Ik verwacht in de toekomst met veel plezier allerlei kinderen (en ouders) te helpen en begeleiden.

Tot snel!