Kindercoach – Pagina voor kinderen

Hai,

Ik ben Shirley. Ik ben zelf moeder van een tweeling, een jongen en een meisje. Dat is hartstikke leuk, we doen altijd veel leuke dingen samen. Zwemmen, schaatsen, buiten spelen, knutselen, van alles. Mijn hobby’s zijn op vakantie gaan, films kijken maar geen griezelfilms! Taartjes bakken (…en op eten) en winkelen.

Doordat ik al heel lang met kinderen werk, heb ik al heel veel kinderen geholpen met problemen en vragen. Sommige kinderen hadden een moeilijke vraag, dan duurt het even totdat we samen tot een antwoord komen. Andere vragen of problemen leken heel moeilijk maar waren achteraf, door middel van wat gesprekken, toch niet zo ingewikkeld.

Ik geloof dat voor ieder probleem een oplossing is. Zo hoop ik ook dat ik nog veel meer kinderen kan helpen met problemen of vragen waar ze mee zitten. Het is namelijk niet leuk om met iets rond te blijven lopen waar je ‘last’ van hebt. Dan kun je niet lekker jezelf zijn en blijft het continu door je hoofd heen spoken. Dat is jammer, het kost namelijk veel energie die je veel beter aan andere dingen kunt besteden.

Ik hoop dat als er iets is, we samen eruit kunnen komen.

Tot Snel,

Groetjes Shirley

Kindercoach Shirley