Kindercoach Dronten

Kindercoach Dronten. Sinds kort heb ik de deuren geopend van mijn kindercoach praktijk in Lelystad. Mijn werkgebied is 30 km rondom Lelystad. Dit omdat de hulpvraag best ver reikt, zo ook dus Dronten. Op mijn website kunt u lezen voor wie kindercoaching van toepassing kan zijn. Indien uw kind meer behoefte heeft aan speltherapie of dit beter past is dit ook mogelijk. Kindercoach Dronten kan u helpen uw kind beter te begrijpen en uw kind beter met zichzelf om te kunnen gaan. Heeft u vragen dan kunt u dit samen met mij tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken. Op deze manier kan ik u uitleggen hoe mijn werkwijze is en wat ik voor u kan betekenen. Heeft u vragen vul dan het contact formulier in dan zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wat is kindercoaching

Kinderen denken niet in termen als heden, verleden en toekomst. Zij leven in het NU. Als kindercoach werk ik dan ook met korte termijndoelen die haalbaar zijn voor het kind. Ik geef geen adviesgesprekken maar ik zorg ervoor dat kinderen zelf antwoord geven op hun eigen vragen, gebaseerd op hun eigen expertises. Als Kindercoach heb ik respect voor het kind zijn vragen en of problemen, groot of klein. Als coach bouw ik een vertrouwensrelatie op met het kind. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk. Bovendien zal ik rekening houden met het ontwikkelingsniveau zodat het kind niet overvraagd wordt.

Speltherapeut

Waarom kindercoaching

Ik wil graag dat kinderen hun talenten, vaardigheden en kennis op een juiste manier gaan gebruiken. Als Kindercoach kan ik helpen om dit te bereiken. Nieuwe vaardigheden kunnen worden aangeleerd of op een andere manier toegepast worden waardoor het zelfbeeld vergroot wordt, doelen behaald worden en het kind stevig in zijn schoenen zal staan om problemen zelf op te lossen.

Voordelen van Kindercoaching

Er zijn een heleboel voordelen van Kindercoaching. Wellicht is het grootste voordeel dat kinderen en ouders het niet erg vinden om te zeggen dat zij een coach hebben, of gecoacht worden. Wat de afgelopen tijd opvalt, is dat ouders lang met de handen in het haar kunnen zitten wat betreft hun kinderen. Zij weten gewoonweg niet waar ze heen moeten met de problemen die er spelen bij het kind. Huisartsen en scholen zijn zich steeds vaker bewust dat er een stapje bestaat VOOR de orthopedagoog, psycholoog of psychiater. Voor ouders en het kind wordt dit als zeer prettig ervaren.

– Als Kindercoach ben ik gelijkwaardig aan het kind – Als Kindercoach laat ik het kind zelf beslissingen en keuzes maken – Als Kindercoach hou ik rekening met het niveau van het kind – Als Kindercoach ga ik vertrouwelijk om met alles wat het kind verteld – Doordat ik als Kindercoach het kind tot andere inzichten zal brengen, zal het kind zijn eigenwaarden stijgen – Het zelfbeeld van het kind wordt verbeterd.

 

Kindercoach Dronten, Kindercoaching Dronten, Kinder coach Dronten